021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Raffaele Petruzzi

Managing Director în cadrul Centrului de Prețuri de Transfer al Universității de Studii Economice Viena, Austria;

Raffaele Petruzzi

Managing Director în cadrul Centrului de Prețuri de Transfer al Universității de Studii Economice Viena, Austria;

Biografie

Raffaele Petruzzi este profesor doctor la Institutul de Drept Fiscal Internațional și Austriac din cadrul Universității de Economie și Afaceri din Viena. Este doctor în Drept, absolvind programul doctoral „Taxarea în afaceri internaționale” din cadrul Universității de Economie și Afaceri din Viena cu tema „Aspecte privind prețurile de transfer în finanțarea intra-grup”.

Are o vastă experiență lucrând pentru unele din cele mai de prestigiu firme de consultanță de fiscal din lume Ernst&Young și PwC, și în prezent lucrează la Deloitte în cadrul departamentului de Prețuri de transfer și Consultanță fiscală internațională.

Este autorul a numeroase publicații și cărți, dintre care putem aminti: „Transfer Pricing Aspects of Intra-Group Financing”, Editura Wolters Kluwer 2016; „Transfer Pricing in a Post-BEPS World” Editura Wolters Kluwer 2016 și “Transfer Pricing Developments Around the World 2017” Editura Wolters Kluwer 2017 scrise în colaborare cu profesorii Michael Lang și Alfred Storck. A plubicat și articole în reviste precum Transfer Pricing International, Bulletin for International Taxation, Bloomberg BNA și International Transfer Pricing Journal. De asemenea a primit premiul Research Award 2017 acordat de către Universitatea de Economie și Afaceri din Viena pentru articolul “Profit Attribution to Dependent Agent Permanent Establishments in a Post-BEPS Era” scris în colaboarae cu Raphael Holzinger și publicat în revista World Tax Journal în mai 2017.