021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Izabela STOICESCU

Tax Senior Consultant Ţuca Zbârcea&Asociaţii Tax SRL

Izabela STOICESCU

Tax Senior Consultant Ţuca Zbârcea&Asociaţii Tax SRL

Biografie

Izabela STOICESCU este Tax Senior Consultant la Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax SRL şi este specializată în consultanţă fiscală privind TVA, accize și taxe vamale, dar și în consultanţă legată de aspectele procedurale care intervin în relaţia contribuabil – organe fiscale. Anterior consultant în cadrul Deloitte România, ea a fost implicată în diverse proiecte, cum ar fi asistenţă pe durata inspecţiilor fiscale, rambursări de TVA, proiecte de revizie fiscală, misiuni de audit și due diligence.

Experienţa ei include de asemenea consultanță privind structurarea de operațiuni cross-border, mapare tranzacţii pentru clienţi din diverse industrii, obţinerea de confirmări de la Ministerul de Finanţe, având în ultimii ani o importantă implicare în contestații și litigii fiscale. Cariera ei în taxe este susţinută și de experienţa anterioară ca jurnalist de business.

Izabela Stoicescu a absolvit Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din București și un Master la Școala Doctorală de Finanţe și Bănci DOFIN. De asemenea, este înscrisă în programul internaţional de certificare ACCA („Association of Chartered Certified Accountants”).

Doamna Izabela Stoicescu va susține prezentarea cu tema: Jurisprudență europeană recentă în materie de TVA