021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Ion DRAGNE

decan al Baroului București

Ion DRAGNE

decan al Baroului București

Biografie

Ion Dragne este văzut ca unul dintre cei mai experimentați avocați litiganți din România. Este apreciat pentru soluțiile inovatoare pe care le oferă și pentru atitudinea deschisă și relaxată ȋn relația cu clienții. Ion Dragne acordă asistență în arbitraje naționale și internaționale, inclusiv ȋn dispute aflate sub incidența tratatelor de protejare a investițiilor.

Ion Dragne reprezintă numeroase societăți multinaționale, bănci și alte instituții financiare, autorități publice, agenții guvernamentale, societăți de stat si organizații internaționale, acoperind ȋntregul spectru de litigii și tranzacții comerciale.

Chambers Global, Chambers Europe și Legal 500 l-au evidențiat în mod constant pe Ion Dragne ca fiind unul dintre avocații remarcabili din România.

Ion Dragne este Decan al Baroului Bucureşti (din 2015) și Lector în cadrul Facultăţii de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde predă cursuri de Drept Procesual Civil (din 2002). Ion Dragne este doctor în drept administrativ (2001, Magna cum laude) și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1992, Șef de Promoție). Este membru al Baroului Bucureşti (1995). Vorbește limbile engleză şi franceză.