021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Dr. Natalia Svidchi

Avocat, membru în Baroul Timiș;
Profesor asociat la UVT

Dr. Natalia Svidchi

Avocat, membru în Baroul Timiș;
Profesor asociat la UVT

Biografie

Natalia Șvidchi este avocat definitiv, membru al Baroului Timiş, din anul 2013. A absolvit Facultatea de Drept şi Ştiințe Administrative, din cadrul Universității de Vest din Timişoara în anul 2008, absolvind, în anul 2010, şi studiile postuniversitare de masterat, specializarea Dreptul afacerilor în cadrul aceleiaşi unități de învățământ. A obținut titlul ştiințific de Doctor în drept cu teza „Regimul fiscal al plăților de dobânzi”, sub îndrumarea conducătorului de doctorat Prof. univ. dr. Radu Bufan. Este cadru universitar asociat la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara.

Natalia a publicat, în calitate de autor şi coautor articole şi comunicări ştiințifice in reviste de specialitate. Este coautor la elaborarea primelor două volume ale Tratatului de drept fiscal, publicat de Editura Hamangiu.

Natalia are o experiență semnificativă în acordarea de consultanță fiscală, în redactarea de contestații și acțiuni împotriva deciziilor de impunere, inclusiv în reprezentarea în instanță. În afara de limba engleză, Natalia stăpânește și limba rusă.

Documente în format PDF:

  • în curs de actualizare

Sesiunile susținute de Dr. Natalia Svidchi

Ziua 1

09:00 - 18: 45
Aula Magna UBB