021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Facultatea de Drept a Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, prin Center for Company Law and Corporate Governance, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, organizează a noua ediție a Conferinţei Naţionale de Drept Comercial, în zilele de 7 și 8 iunie 2019.

Vor lua cuvântul peste 30 intervenienți, cadre didactice, judecători, avocați, practicieni în insolvență și consilieri juridici.

Întreaga dimineață de vineri, 7 iunie 2019, va fi consacrată unei secțiuni de arbitraj comercial internațional, în limba engleză, cu participarea a numeroși invitați din străinătate, practicieni ai arbitrajului, precum și a unor colegi din țară, împreună formând două paneluri. Vineri dupa-amiază, în limba română, va avea loc secțiunea de drept societar și al contractelor de afaceri, care include și perspective de drept bancar, al pieței de capital, al concurenței sau al influențelor noilor tehnologii și ale internaționalizării asupra dreptului afacerilor.

Participarea la toate lucrările conferinței din 7 iunie 2019 este liberă (în limita locurilor disponibile), cu condiția înscrierii prealabile, prin completarea formularului de înscriere existent pe site.

Sâmbătă dimineața, 8 iunie 2019, lucrările conferinței noastre vor continua cu o Conferință Regională de Insolvență, organizată de INPPI și INM, incluzând formatori ai acestor organisme de formare profesionale. Programul și condițiile de participare în cadrul zilei de sâmbătă, 8 iunie 2019, le regăsiți aici.

Ne puteți contacta la:
Email: conferinte@hamangiu.ro
Telefon: 021-336.04.43; 031-805.80.20

Formular de înregistrare

Participarea la toate lucrările conferinței din 7 iunie 2019 este liberă, dar condiționată de completarea formularului de înregistrare. Locurile sunt limitate.

Înscrierile s-au terminat.
Vă mulțumim pentru interes!

Organizatori

Parteneri

Sponsori