021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Drd. Tudor Vidrean-Căpușan

Avocat la Ciprian Păun Avocats

Drd. Tudor Vidrean-Căpușan

Avocat la Ciprian Păun Avocats
tudor.videan-capsuna@pcalaw.ro

Biografie

Domnul avocat Vidrean-Căpușan Tudor este avocat definitiv, asociat în cadrul casei de avocatură „Păun Ciprian și Asociații” și membru al Baroului Arad.

A absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” în anul 2012, precum și cursurile masterului de Drept european al afacerilor în cadrul aceleiași forme de învățământ, promoția 2014. În prezent, este doctorand în cadrul Facultății de Studii Europene din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”.

Domnul avocat Vidrean-Căpușan Tudor este specializat în materia dreptului fiscal, asigurând consultanța și reprezentarea intereselor cliențiilor în orice problemă din aria fiscalității. De asemenea, prezintă un interes deosebit în probleme de drept a Uniunii Europene, cu accent pe monitorizarea permanentă a jurisprudenței Curții de Justiție a Uniunii Europene. Totodată, domnul avocat manifestă interes pentru zona infracțiunilor economice, cum ar fi cele de evaziune fiscală.

Un alt domeniu de interes este reprezentat de zona contenciosului administrativ, cum ar fi problemele de drept urbanismului, dreptul funcției publice sau regimul juridic al incompatibilitățiilor/conflictelor de interese. Limbile străine cunoscute sunt engleza și franceza.