021-336.04.43; conferinte@hamangiu.ro

Carla Alexandra Anghelescu

judecator la Tribunalul Bucuresti, asist. univ. dr. Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu”

Carla Alexandra Anghelescu

judecator la Tribunalul Bucuresti, asist. univ. dr. Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu”

Biografie

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti in anul 2010 si Institutul National al Magistraturii in anul 2012. In 2015 a obtinut titlul de doctor in drept la Universitatea „Nicolae Titulescu”, sub indrumarea prof. univ. dr. Gabriel Boroi, cu teza „Nulitatea actului juridic civil in dreptul civil roman si dreptul civil spaniol”.

In prezent este judecator la Tribunalul Bucuresti si asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu”. Totodata, este membru in colegiul de redactie al Revistei online „JurisClasor C.E.D.O.” si al „Revistei Forumul Judecatorilor”.

Printre studiile si publicatiile sale, amintim: Fise de drept civil (coautor), 2 editii, 2016, 2017; Curs de drept civil. Drepturile reale principale, 2 editii (coautor), 2013; Curs de drept civil. Partea generala, doua editii (coautor), 2012; Exceptiile in procesul civil. Jurisprudenta comentata si reglementarea din noul Cod de procedura civila (coautor), 2012; Drept civil. Drepturile reale principale. Note de curs. Jurisprudenta relevanta. Spete. Teste grila, editia a 2-a (coautor), 2011